Wednesday, December 21, 2011

The "Truth" Of Adam Adli.....

5 comments:

 1. astaghfiruuloh hal aziim..wa na'u zubillah...

  ReplyDelete
 2. Ya Allah, ya ahad du ya wahid jika benar apa yang aku lihat ni. ku mohon pada mu memberi petunjuk atau hukuman yang setimpal diatas keesaan mu. sesungguhnya engkau maha mengetahui.

  ReplyDelete
 3. Gambar gay Filipina diguna untuk fitnah Adam Adli!

  Kita sedia maklum United Malays No Otak, Umno memang gemar memainkan politik lucah untuk menjatuhkan kredibiliti serta mengaibkan pihak lawan mereka.

  Pelbagai fitnah direka supaya rakyat percaya mana-mana pihak lawan Umno terbabit dengan skandal seks, gay, zina dan sebagainya. Kalau kita lihat blog-blog United Malays No Otak tidak ubah seperti blog lucah tanpa sempadan.

  Malangnya fitnah mereka terbongkar apabila gambar yang disebarkan oleh blogger-blogger United Malays No Otak yang didakwa adalah gambar adam Adli sebenarnya merupakan gambar Gay Filipina.

  Gambar tersebut telah dimuat naik ke internet sejak 2010, di salah sebuah blog Gay Filipina. Malah terdapat gambar lelaki ini yang menunjukkan kemaluan yang tidak bersunat

  source: http://pinoym2mhunksvideos2.blogspot.com/2010/12/cute-and-naughty-pinoy-brat-boy-shows.html?zx=ceec295b83be59fd

  ReplyDelete
 4. UMNGOKPORNO dah bengrap, situasi sekarang ni sebenarnya umno dalam kerisauan disebabkan laporan2 yg mereka dpt mengatakan PR semakin kuat dan sambutan rakyat dah byk beralih arah kpd PR... jadi nak tak nak terpaksa gunakan apa cara sekali pon untuk jatuhkan PR utk memenangi PRU13 nnt...

  ReplyDelete