Monday, July 11, 2011

Hampehh..! Tahanan Bersih Makan Sedap2 Makan Buffet Lagi... Kalau Ade Bersih 3, LG Nak Join Lah!!


Seronoksnyer jadi peserta Bersih...

Dah sampai jadik huru hara KL banyak kedai tutup, jalan tutup.., Fru keliling bandar KL, bila polis dah tangkap perusuh2 nie semua, last last dapat layanan Vip.

Siap kasi makan sedap2 lagi tu..! Hmmm.., hampehh lah polis nie, guna duit kita, duit rakyat spent untuk lahabau lahabau perosak negara nie..! Siapkan kanopi, caterer bagi makan buffet lagi..

Tak terkejut la kalau Ambiga boleh buat lagi Bersih 3..., nak takut ape, kalau kena cekup pun layanan 1st class, ade makan lagi beb!! LG pun nak join laa...

1 comment:

  1. Kalau macama aku nak demo sekali....rela ditangkap!

    ReplyDelete