Thursday, November 12, 2009

Wow!! Gadis2 Melayu Cuci Motor Di Damansara

Agak agaknya who the hell owned this Superbike, tengok tu plat number dia, BFS90







24 comments:

  1. puan lawyer..
    tq link kn blog saya d sini..cuma nk buat pembetulan sket la..

    http://pemuda-parit.blogspot.com
    www.pemudaumnoparit.com

    ReplyDelete
  2. rosaklah anak-anak melayu ni.....sedih....apa tindakan kerajaan selangor dalam hal ni.....mana pegi jais,,,mereka ni tak da tauliah tunjuk "barang". apa hal tak ambik tindakan Hasan Ali oii.

    Kesian, ulama bagi ceramah kena tangkap...gambar ni dan gambar exvier apa cite.......setakat ambil tindakan kat Ajk masjid je....nampak tak da telorlah korang........telor ko rang buat pekasam bagi kat nek ajis bagi dia makan....sedapnye macam rasuah pegi mekah tu!!!!!

    ReplyDelete
  3. SALAM..

    NAK MUNTAH TENGOK PERANGAI BEBUDAK BETINA NI..

    AJABATN AGAMA KENA AMBIL TINDAKAN TEGAS..KASI BENTERAS!!!

    ReplyDelete
  4. apa nk di hairan kan budak2 nie......anggap je die org ni mcm pompuan sundal....habis crite.....kecian mak/bapak bela dari kecik smpai besaq.....x reti nk balas budi org tua....bagi malu lagi ada.....beruk2 kt keliling tu mcm x pernh tengok pantat pulak.....oiiiii bro....jgn main sabun balik nanti sudah leeeeeeee

    ReplyDelete
  5. x tahan aku tgok....
    asal x pggil aku dtg....
    mesti best punya..

    ReplyDelete
  6. kalo mcm ni, baik x yah pakai baju tros...ntah2 diorg x mandi pon lg..haha

    ReplyDelete
  7. damansara kat mane tu, tiap2 minggu dia org cuci moto, bukan ape det pun nak hantar moto det untuk dicuci, al maklum la det dah lame tak cuci moto.

    ReplyDelete
  8. depa ni bukan org melayu kot.....indon ker...daring semacam jer.....anyway..melayu ker indon....wat rosak nama islam yg menumpang tubuh mereka....well kalau masih islamlah....bukankah malaysia sekarang nie dah tak semestinya islam kalau melayu.....sebaiknya jais mula pikir masalah tu dari tangkap saudara kita yg sedang membuat kebaikan....

    ReplyDelete
  9. memang sexi giler..siap nampak lurah bontot yoo..Melayu boleh!!! Depa ni GRo ke pelacur..? Siap dgn penonton disekeliling tu.. Caya lah..Inilah yg dikatakan kebebasan ...demokrasi..heee..mampooss..!
    Kesian teman negok nya..
    Bini sapa laah tu haa?
    ish..ish..ish..
    Hebat satu malaysia nih..
    Next time gang2 cam ni boleh dibawa ke kutup pula macam hari tu puak2 mat rempit yg dibawa ke kutub utara tuh..
    Hasilnya..? Makin berkenjah mat rempit dan hasil gejala sampingannya..

    ReplyDelete
  10. Salam,
    Buat perhatian pihak yang membaca. Kalau dilihat kepada kriteria budak-budak yang bongsai-bongsai nie mereka bukanlah anak melayu kita. Tapi anak melayu dari seberang. Senang cakap minah indon la.

    Tapi apapun atau siapapun pelacur-pelacur ini mereka bergaya di bumi selangor atas nama kelab cuci damansara dan secara tak langsung menaikkan nafsu anak2 muda rempit ataupun tak rempit kita. Nafsu anak muda ini akan berterusan memujuk mereka ke kancah yang lebih hina. Anak gadis maupun yang telah tiada gadis akan jadikan pelacur2 ini sebagai "benchmark" untuk terus "memoden"kan diri masing2 kononnya.
    "Selangor Terus Maju"

    ReplyDelete
  11. JAIS tak dapat menghalang bebudak ni buat maksiat berikutan 'TAULIAH' yang telah diberi kpd mereka oleh kerajaan Selangor....hehehe...

    ReplyDelete
  12. Kengkawan...gambaq niee bertindih kott..alahai, gadis melayu terakhir lah katakan...

    ReplyDelete
  13. Hoi orang kampong, kalau nak komen, biarlah yang berkenaan, bukan main hentam saja. Asalkan ada ruang, kau main tulis saja, tak kira politik ke, agama ke, main sondol saja, macam tak sekolah punya orang. sudahlah budak budak tu teruk, kau menambahkan teruk lagi.

    ReplyDelete
  14. entah2 makyah kot hehehehe... eeiiiiii geli aku daaaa

    ReplyDelete
  15. Sebenornya dia orang ni adalah PUTERI UMNO yg dah
    takde korje bila BN/UMNO kalah di Selangor, selopeh March 2008......Jadi,basuhlah motor....,
    yg si PUTERAnya,takde kerja TOLAK abok.....

    ReplyDelete
  16. betina gila motor ni ada penyakit gila betina

    ReplyDelete
  17. siapa kah laki-laki yang begitu ramai dan semua dengan camera?
    malayu ker indo?

    ReplyDelete
  18. orang muda sekarang memang berani.

    ReplyDelete
  19. Apakah kerajaan BN/UMNO akan menghalang benda macam ini?
    Kalau kita harapkan pemimpin politik yg tak ambil berat dgn agama...perkara2 ini akan berterusan sebab depa pun pulun...

    Conclusion: Sangatlah wajar kita jadikan orang baik dan beragama menjadi pemimpin kita. Cukup2 lah setakat ini...

    ReplyDelete
  20. aku tengok tempat macam kawasan privasi hak milik orang2 kaya. macammana JAIS dan JAWI nak masuk... selalunya orang kaya yang perangai buruk camtu mesti anda tahu parti mana?? Susah nak ambik tindakan macam kes yang dah jadi duta tu...

    ReplyDelete