Tuesday, July 19, 2011

YAHOO..! Tayangan Perdana KL Gangster Versi Bersih Tak Lama Lagi....

Jom kita tengok sape yang kena...!

Pas, Dap, Pkr sibuk kata Polis ganas..? Ok lah, tak lama lagi rakyat Malaysia boleh tengok sendiri tayangan perdana, kita tengok sendirilah sape yang ganas..!!

Menteri Penerangan, Komunikasi dan Kebudayaan, Datuk Seri Dr Rais Yatim hari ini berkata, Radio Televisyen Malaysia (RTM) sedia menyiarkan rakaman polis mengenai keganasan yang dilakukan oleh peserta perhimpunan haram pada 9 Julai lepas.

Beliau berkata, polis tidak seharusnya menyimpan rakaman video yang memaparkan kekasaran yang dilakukan oleh peserta perhimpunan haram itu terlalu lama sehingga menjadi satu “elemen kontra” kepada pasukan itu.

"Pandangan Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin supaya polis mendedahkan rakaman video mereka mengenai salah laku peserta perhimpunan haram itu perlu disambut baik,” katanya kepada pemberita selepas merasmikan Perkampungan Budaya Orang Asli Kaum Mah Meri Pulau Carey dekat sini hari ini.

Rais berkata, Kementerian Penerangan, Komunikasi dan Kebudayaan sanggup menyiarkan rakaman video itu demi kesahihan dan keadilan. – Bernama

No comments:

Post a Comment