Friday, January 18, 2013

Panas Beb Video Klip Nie..! Penjelasan Fathul Bahri Isu Kahwin Lari Di Thailand

Bukan main heboh kerja gila juak juak murahan Pakatan Pembangkang menggunakan blogger blogger mereka membawa fitnah kunuunnya Ustaz Fathul Bahri telah kawin lari di Thailand....

JAHAT sungguh kerja gila mereka ini....!!

Fathul Bahri bernikah untuk mengislamkan seorang gadis beragama kristian Maria Jor Erlano.

Sebaliknya kita harus akui bahawa Fathul Bahri tidak melakukan sebarang proses memurtadkan mana mana umat islam....., malah beliau menambahkan bilangan umat islam.

Pernikahan kedua Fathul Bahri juga mendapat sokongan isteri pertamanya, malah beliau tidak melakukan sebarang kesalahan, tidak berkahlwat dengan isteri orang jam 3 pagi....!

Dengar sendiri penjelasan sepenuhnya, saksikan video klip dibawah ini;

1 comment:

  1. Dah perangai orang UMNO suka ambil jalan pintas! Matlamat menghalalkan cara!! Dari bab nikah kawin hingga bab nak dapat tender kerajaan!!! Yang peliknya emak si Qistina sebagai seorang janda ni boleh bersetuju pulak kelakuan Fathul Bahri ni!!!! Cuba fikir apa akan jadi pada bini baru dia kalau Tuhan takdirkan Fathul Bahri meninggal dunia sebelum sempat failkan kes nikah luar Malaysia ke mahkamah!!!!! Macamana isteri baru dia nak tuntut hak sebagai seorang balu tanpa sijil nikah yang sah?????? Kenapa tak ikut undang-undang??????? Tak sangka Fathul Bahri yang cakap macam orang pandai boleh buat tindakan BONGOK!!!!!!!!

    ReplyDelete