Thursday, August 2, 2012

AMK PKR - Ali Abd Jalil Mahu Sultan Di Malaysia DIHAPUSKAN....!! Kurang Ajaarrr....

Anak muda kelahiran Pulau Pinang berusia 27 tahun ini menyatakan dalam facebooknya bahawa dia mahu UMNO dan Sultan Sultan di hapuskan dari bumi Malaysia ini...!!

Katanya lagi, negara Malaysia ini bukan untuk UMNO dan Sultan seterusnya dengan penuh biaDAP budak hingusan ini menulis "Sultan rasa KEPALA BAPAK depa punya.., kami berani mati..!"

Ali Abd Jalil juga menulis dengan bangangnya " Kami anak muda bangga dengan DAP, DAP tak rasuah...".

Seterusnya, nad boleh baca pada screen shot facebook budak mentah tak cukup akal mengenai sejarah politik tanahair dibawah ini;

Budak hingusan yang mahu jadi biaDAP ini ternyata terpengaruh dengan dakyah Pakatan Pembangkang. Anda boleh lihat sendiri segala kecamannya pada laman sosial miliknya, di http://www.facebook.com/ali.abdjalil

Pada pandangan peribadi Blog MIK, spesis seperti Ali Abd Jalil wajib diberikan tontonan full version uncensored filem TANDA PUTERA

3 comments:

  1. Budak ni memang dah rosak akhlak..cakap ikut sedap mulut jer..ATAU telah di pergunakan oleh DAP (PR).

    ReplyDelete
  2. bukan terpengaruh Bro, cuma dia nak menyatakan kebencian yg amat sangat dgn apa yg dilakukan oleh pemerintah2 yg banggang dan zalim tu... dgn keadaan undang2 seperti undang2 mak-bapak amgok... ikut sedap dia jer.. dah tegur tapi kepala batu tak mau dengar suara rakyat... last2 payah sangat dia katalah ca,tu sebab seolah2 tal da siapa yg peduli dgn kegawatan moral yg berlaku sekarang. Macam dalam sebuah keluarga yg ada bapak yg tak perdulikan anak-bini... jadi sianak pun cakap lebih baik tak da bapak... sebab ada bapal pun menyusahkan... ini contoh lah... apa2 tindakan yg begini mesti ada sebab... Lu pasti akan setuju kalau lu gunakan otak lu yg waras utk renungkan apa yg dah terjadi dgn sistem negara kita... makin menyamun makin dapat pangkat...

    ReplyDelete
  3. Dap dah juburkan dia ka...???

    ReplyDelete