Wednesday, August 17, 2011

Kureng Ajar..! Paderi Gay Pertama Malaysia Kahwin “Sejenis” Pada Hari Merdeka… Ini Kes Menghina..!

Paderi gay pertama di Malaysia, Ouyang Wen Feng (gambar) akan berkahwin pada sambutan Hari Kemerdekaan 31 Ogos ini.

Paderi berusia 41 tahun itu menyatakan, dia mahu melihat lebih banyak toleransi wujud di negara ini yang majoriti penduduknya beragama Islam.

Wen Feng mengasaskan bersama sebuah gereja gay di ibu kota Malaysia, di sini pada 2007 yang dikecam oleh kumpulan-kumpulan Islam konservatif.

Hubungan homoseks bertentangan dengan undang-undang Malaysia dan pengamalnya boleh dihukum penjara sehingga 20 tahun serta disebat.

Paderi itu berkata, dia akan berkahwin dengan kekasihnya dari Amerika Syarikat, Phineas Newborn III, 47, yang merupakan seorang penerbit pementasan Broadway dalam satu majlis di New York, Amerika Syarikat (AS).

Negeri New York merupakan negeri keenam di AS yang membenarkan perkahwinan gay pada bulan lalu.

"Kami merancang untuk mendaftarkan perkahwinan kami pada Hari Kemerdekaan Malaysia pada 31 Ogos ini, ia penuh bermakna buat saya," kata Wen Feng. - Reuters

2 comments:

  1. makanan api neraka belaka...Na'uzubillah!!

    bagaimana anak yg telah dilahirkan melalui rahim seorang ibu boleh bertukar menjadi penentang Yg Maha Berkuasa dgn begitu tegar? tidakkah terlintas di fikiran mrk yg homoseksual ini bgmn dgn kelangsungan zuriat mrk sendiri nanti? pupuslah anakcucu adam jika ini dibiarkan berleluasa...

    ReplyDelete