Friday, February 11, 2011

Teruknyer..! Student Dari Mesir, Arfah Mawaddah Hantar Surat Ucap Terima Kasih Sana Sini, Tapi.., TAK Cakap Thank You Kat Kerajaan Pun..!!

Teruk betul sorang student yang kita bawak balik dari Mesir nie..!

Nama dier, Arfah Mawaddah Amir Hamzah. Dia buat surat ucap terima kasih sebab dah selamat balik rumah, dah sampai rumah dah jumpa famili tersayang…, dah terlepas dari bahaya negara Mesir yang hari nie dah semakin teruk..!!

Arfah Mawaddah senaraikan nama nama yang dia sangat “terhutang nyawa..”;

1. Ikatan Mahasiswa Lepasan Mesir [ILMAM]
2. Perseketuan Melayu Repupblik Arab Mesir [PMRAM]
3. Badan Kebajikan Anak Selangor Mesir [BKASM]
4. Lembaga Zakat Selangor [LZS]
5. Pesawat Penerbangan Air Asia [Mesir – Jeddah]
6. Saudi Arabian Airlines [SV838] Jeddah-Riyadh-Singapura
7. Staff Madinatul Hujjaj, Tabung Haji Malaysia

Tak nak pun cakap terima kasih kat Chief de Mission, Senator YB Jamil Khir Baharom, Timbalan Menteri Foreign Affairs Kohilan Pillay, petugas petugas Kelab Putera 1 Malaysia Datuk Azeez….

Lebih teruk lagi student nama Arfah Mawaddah nie tak faham apa yang PM Datuk Najib sebut, kita bawak balik semua, kita selamatkan semua tak kira apa pun ideology politics…!!!

Kalau ikut laporan sorang blogger fren kita yang report dari Cairo, kerja kerja amal Kelab Putera 1 Malaysia cuba disabotaj oleh geng geng PMRAM, lepas tu pulak macam2 fitnah berita palsu kata student tak akan balik free kalau ke Jeddah…. [click here]

Nak baca surat budak tak sedar di untung nie…?? Click here

15 comments:

  1. tak po la... nak buek macam mano... dalam setandan pisang tak semua baik!.. yang pasti kerajaan dah jalan tanggungjawab dan Allah maha mengetahui!...
    lagipon mgkin dio terkilan pakwe arab dia tak ikut balik sama!! hahahahaha agak je la

    ReplyDelete
  2. Pelajar ini umpama saorang anjing yang dapat melepaskan diri daripada tercepit dan ini lah hasil daripada Tarbiah PAS...sepatutnya orang cam ni tak perlu ditolong pun..biar dirogol oleh pak arab seperti mana yang didakwa oleh blogger tegar PAS Perisik Rakyat yang megatakan ada pelajar malaysia dirogol di mesir..

    Wahai Arfah...sedar lah diri ko tu daripada umur 6 tahun sehingga sekarang dapat kejayaan hasil sumbangan daripada kerajaan dengan bantuan buku free serta bantuan daripada agensi kerajaan..kalau tidak mungkin sekarang ko jadi bohsia jalanan jee..hidup baru setahun jangung dah nak menunjuk lagak..belajar lah bersyukur dengan apa yang diperolehi jangan sampai allah menarik balik nikmat yang ko poerolehi..

    ReplyDelete
  3. Salam,
    tangan yg memberi lebih baik dari yg menerima, budak tu telah membuktikan yg pepatah tu memang betul.
    tak payah kita nak kecoh2.

    ReplyDelete
  4. Semoga ALLAH membalas jasa baik yg dicurahkan oleh K'jaan M'sia kepada semua yg terlibat dlm Ops Piramid tidak kira lah yg berlainan ideologi politik dan berlainan bangsa.

    ReplyDelete
  5. kasik lempang laju2 je kat budak tak reti nak bersyukur ni kak!

    ReplyDelete
  6. azli said,
    kalau kata tak ada fahaman politik, mengapa kelab putera dan menteri BN je yang pergi? duit kerajaan tu duit siapa? bukannya duit BN. memang menjadi kewajibpan pemerintah untuk menyelamatkan rakyatnya, tak kira sesiapun yang memerintah yang penting ikhlas!

    ReplyDelete
  7. ARFAH MAWADDAH BINTI AMIR HAMZAH
    NO. PASPORT: A17743774
    ASAL: GOMBAK, SELANGOR

    ReplyDelete
  8. Salam

    Inilah anak2 Pas bangsat yang tak tahu kenang budi.

    Orang macam ini akan kesal satu hari nanti. Tak mahu bersyukur......

    ReplyDelete
  9. Bukan anjing tersepit la bro. Tapi babi tersepit. Dapat lepas semua disondolnya. Tapi memang dah ajaran pemimpin mereka cmtu. Nak buat camne. Layankan ajelah. Harap 1 mase nanti dia sedar atas kebabiannya..

    ReplyDelete
  10. TAHNIAH UMNO! TAHNIAH BN! UMNO JUARA RAKYAT! BN JUARA RAKYAT!

    ReplyDelete
  11. Yang pentingnya... mari lah kita sama-sama berdoa agar Allah S.W.T. segera sedarkan mereka-mereka ini....

    ReplyDelete
  12. Ar Rayah World News

    Mubarak Berundur, Khilafah Akan Kembali

    http://ibnuyassir.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. gua dah maki si mawaddah ni dlm blog dia..

    ReplyDelete
  14. pm tak bising pon suroh org terima kasih kt die
    tp aku tgk korg yg lebih2
    mgkin die lupe ke mne korg tau ,ni keje nk mncarot mcm org gile aku tgk

    ReplyDelete