Friday, August 3, 2012

Video Klip Panas Yb Kuala Langat HARAM JADAH Sebagai Bukti Beliau Gila Seks Kerana Menikah Isteri Muda

WOW...!!

Dengar khabar berita tidak lama lagi..., iya tak lama lagi akan tersebaarrrlah video panas mengenai perangai, kelakuan sebenar wakil rakyat PKR Ahli Parlimen Kuala Langat, Yb Abdullah Sani.

Yb PKR yang suka maki hamun pimpinan UMNO dengan panggilan HARAM JADAH sekarang mendapat balasan Allah swt secara tunai, cash on delivery apabila sentero Malaya dapat melihat dan menyaksikan pendedahan oleh isterinya sendiri mengenai perangai buruk tahap HARAM JADAH seorang wakil rakyat!

Video klip durasi beberapa minit ini khabarnya bakal diedarkan oleh kumpulan Faekah yang mahu melenyapkan karier politik Mak Lampir si Zuraidah Yb Ampang. Ketika berlaku krisis kepimpinan PKR Selangor, Zuraidah agak lantang menyuruh Setiausaha Politik MB Selangor, si Faekah untuk diam dan tutup mulut!

Tambahan pula Faekah pernah menjadi Ketua Wanita PKR Cabang Kuala Langat sudah tentu beliau malu dengan kelakuan buruk tahap HARAM JADAH Yb Dollah Sani sebagai Ahli Parlimen Kuala Langat.

Sepertimana yang telah diceritakan oleh Halimah Mohd Sahat isteri pertama Yb Dollah Sani, sebenarnya Ketua Wanita PKR Zuraidah Mak Lampir memainkan peranan menjadi batu api agar suaminya itu [Yb Kuala Langat] bernikah dengan Faizah Ariffin yang merupakan Ketua Wanita PKR Cabang Hulu Selangor, disini.
Faekah mewarisi prinsip Wan Azizah terlalu sensitif dengan isu poligami...!!

Waahhhh....!! Semakin menarik drama bentes membentes, tarik rambut dalam kain pimpinan PKR khususnya di Selangor. Baru sahaja sepenggal memerintah kerajaan negeri sudah pelbagai huru hara, haru biru, caca merba.... Bayangkanlah sekiranya memerintah lagi 50 tahun...!

Tak sabar rasanya mahu menonton video klip ini nanti..., sudah pasti Ahli Parlimen Kuala Langat sudah tak keruan, tak boleh tidur malam.., mandi tak basah..! Sama-samalah kita TUNGGUUUUUUUUUUU
...!!

2 comments:

  1. kau ni geng umi porn tak,suka betul kau buat sensasi dan aibkan orang..patut lah Allah amat adil pada kau???????

    ReplyDelete
  2. Cun jugak bini muda die.. boleh la simpan stok air.. keh keh keh.. tuan tanah ni dah lama je menjanda?? kawin je la... x yah la dok tayang filem lucah dalam blog ni.. saya tahu anda gersang... keh keh keh

    ReplyDelete