Sunday, December 19, 2010

Gambar Taib Mahmud Nikah Wanita Lebanon


Pilihanraya Sarawak dah dekat agaknyer..!

Ketua Menteri Sarawak, Tan Sri Taib Mahmud mungkin dah dah ade winning formula untuk BN remain in power dalam government Sarawak sebab ade mase nak bernikah pulak... Ish ish, tak per la dia nak menikah, buat masjid... dari Lebanon pulak tu! Tan Sri pun dah lama menduda lepas wife dia orang Poland meninggal tahun lepas. Taib Mahmud nie suka product overseas yea...

Jodoh ditentukan Allah... Selamat Pengantin Baru Tan Sri...!

Biasernyer orang kata leaders bila nak settlekan big problem, dia akan settlekan dia punyer personal matters dulu... Mungkin inilah kot yang dibuat oleh CM Sarawak. Bila dah settle hal dia, barulah tak pening nak pikirkan masalah kerja.

Semoga wedding nie akan bawa good luck kepada Tan Sri Taib Mahmud maintain kemenangan BN kat Sarawak please...!!!

1 comment:

  1. Hehehe...product overseas? Muahahahaha I like...

    ReplyDelete