Thursday, February 27, 2014

Azmin Ketawakan Anwar Sudah Kena "Game" Dengan Tan Sri Khalid

Semalam apabila Khalid Ibrahim membuat perjanjian dengan kerajaan Persekutuan tentang pengambilaihan 4 konsesi air dan meneruskan projek Langat 2 sebenarnya adalah satu tamparan dan check mate buat calon Kajang iaitu Anwar Ibrahim.

Khabarnya Anwar mengamuk dan marah gila kat Khalid yang telah memalukan dia. Yalah selama Anwar dok round Kajang untuk menjadi wakil rakyat sana, dia dah sembang pasal semua benda kecuali masalah air je si peliwat ni tak pernah sentuh.

Yalah dia ingat lepas menang dan jadi MB Selangor maka dia akan buat perjanjian ini dan sekaligus akan menampakkan dia sebagai Hero Selangor yang menyelamatka keadaan. Namun semua impian dia musnah dan dimusnahkan oleh Khalid Ibrahim. Terduduk Anwar!

Kemarahan Anwar semakin meluap-luap sekarang dan seperti biasa bila Anwar marah sebegini, tiada China Doll dalam dunia yang boleh meredakan api kemarahan dia. Time-time macam ni Anwar perlukan jambu muda. Kalau ikutkan marah dia mau dia liwat je si Khalid ni tapi mujurlah Khalid bukan dalam kategori jambu.

Apa-apa pun, wahai pencacai pakatan. Aku nak ingatkan korang kalau tak kerana campur tangan kerajaan Persekutuan maka tak akan selesai la masalah ini. Suka atau tidak kerajaan persekutuan yang ada sekarang ni memang mendahulukan rakyat.

Tahniah Khalid Ibrahim kerana berjaya `checkmate`kan Anwar dengan begitu baik sekali.

No comments:

Post a Comment