Tuesday, February 15, 2011

Kenaper Tok Guru Nik Aziz Semakin Tak Dihormati...???

LG raser pelik sangatlah bila tengok keadaan politik sekarang nie...

Just imagine, sorang yang cuba dilihat bawak ciri2 alim ulamak, jadik tok guru, jadik imam tapi semakin ramai pulak yang tak respect dia..! Yang paling ketara ialah geng2 bloggers kita jenis bantai tak ingat kat Nik Aziz...

Ingat lagi masa zaman kanak kanak, zaman sekolah, LG paling respect kat guru guru mengaji, ustazah2... sampai sekarang pun. Susah nak tengok sesiapa yang tak hormat kat golongan macam nie...

Sekarang bila dah makin ramai yang dah boleh bagi hujah2 yang bagus kenaper orang macam Nik Aziz tak payah kita hormat, harap2 bukanlah akhir zaman.., takut..!!

Politik punyer pasal banyak perkara yang selama nie macam terselindung dah boleh kita tengok... Pas dengan Nik Aziz sebenarnyer guna agama untuk politik. LG memang setuju sebab Umno guna politik untuk jaga agama..

Umno tak bagi peluang kat mana mana kawan2 BN macam Mic, Mca masuk campur hal agama islam.. Masa zaman Tun M lagi strict isu isu macam nie...!

Tengok Pas, dah Karpal Singh, Kit Siang kata NO to islamic country, Pas boleh angkat bendera Dap..! Gambar2 jadik bukti masa nomination by election kat Tenang, ramai our blogger frenz published gambar2 nie..

1 comment:

  1. Nik Najis ini adalah spesis setan berhubah Islam. Dah lama sudah spesis begini hidup dlm dunia dari zaman Adam hingga ke akhirat.

    Percakapan, tindakan dan cara fikir beliau tidak ubah seperti pendita2 Yahudi, Nasrani, Hindu dan Budha.

    Sedarlah umatku.

    ReplyDelete