Tuesday, February 8, 2011

Boleh Tak Kalau Kita Kata Tan Sri Khalid MB Sgor Nie Sewel..??

LG bertambah menyambah, meluat tengok Tan Sri Khalid yang semua orang kata MB paling gagap nie...

Mula2 dia suruh budak budak balaci dia buat demo berarak serah memo kat dia mintak sokong nak pinda perlembangaan negeri Selangor. Dia babitkan DYMM Sultan mintak perkenan nak buat sidang dewan...

Dah tawu tak boleh buat pindaan sebab tak ade 2/3 tapi tetap buat jugak, bengong! Buang mase ramai wakil rakyat...

Last last, Datuk Khusrin dipanggil pergi ofis Tan Sri Khalid, apa jadi..?? Rupa2nyer nak suruh Khusrin start buat kerja sebagai SUK.

Memang sewel Tan Sri Khalid nie agaknyer..?? Jom baca nie...;

Datuk Mohamad Khusrin Munawi hari ini menerima tugas pertamanya sebagai Setiausaha Kerajaan Negeri (SUK) Selangor apabila diminta membantu menangani masalah penduduk setinggan yang mendiami tanah negeri itu.

Perkara itu dimaklumkan kepada Mohamad Khusrin oleh Menteri Besar, Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim apabila kedua-dua mereka mengadakan pertemuan di pejabat Menteri Besar di Bangunan SUK di sini, hari ini.

Sekretariat Akhbar Pejabat Menteri Besar dalam satu kenyataan berkata pada pertemuan itu, Mohamad Khusrin juga diminta menyediakan laporan dari masa ke masa kepada kerajaan Selangor mengenai maklumat terkini hartanah yang dimiliki kerajaan negeri demi mengenal pasti nilai tanah terbiar dan bermasalah.

"Mohamad Khusrin juga diminta meneruskan usaha-usaha kerajaan Selangor menangani masalah kecurian pasir yang boleh mengganggu pendapatan kerajaan negeri,” kata kenyataan itu.

Read more...., please click here

1 comment:

  1. Si Khalid Gagap ada 2 fail besar berlabel MASYUK dgn TAK MASYUK.

    Kerja kerja tak masyuk atau hampir hampir masyuk Khusrin buat yang masyuk dia tala sebelah dia.

    Suruh buat kerja stinggan tu saja nak isi masa lapang Khusrin. Kerja kerja semak semak tanah tu nak cari mana yang boleh ada jalan masyuk.

    MB Selangor yang paling berpelajaran tapi yang paling celaka.

    ReplyDelete