Friday, May 21, 2010

Mana Shahrizat..? Mana Dr Hassan Ali? Ada Ibu Tunggal Islam Yang Bergantung Bantuan Gereja..!


Astaghfirullah…, kesiannya bila baca berita dari Sinar Harian pagi tadi. How could this happened? Ada seorang ibu tunggal melayu yang beragama islam tak dibantu..!

See this online news link ; http://www.sinarharian.com.my/selangor/content/story7715364.asp

What is Shahrizat and her ministry is doing..? Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga & Masyarakat makan gaji buta?
Mana pergi Wanita UMNO..? Oh ya, they will only work if there’s by election….
Shahrizat will only go down turun padang if there’s media coverage….

This case now involved ibu tunggal in Selangor. Mana Dr Hassan Ali..? why must we allowed rakyat melayu beragama islam mendapat bantuan pihak gereja?

Mana pergi Pusat Pungutan Zakat Selangor? If you read the news, ibu tunggal tersebut maklumkan dia dah fed up with too many birokrasi bila mohon bantuan agensi kerajaan..!

Lama kelamaan kalaulah ibu tunggal ini tertarik hati dengan bantuan oleh pihak krtistian, siapa nak disalahkan jika berlaku MURTAD..?

4 comments:

  1. buat terkejut pasai apa?PAS bertungkus lumus tolong jual kalimah ALLAH kat kafiaq.laaa.buat kalut,panggil mariah pelacur pas tu,ataupun khalid gereja mana dia depa ni.yang xpatut buat pi buat,yang perlu buat xmau buat,.

    ReplyDelete
  2. banyak lagi kisah kemiskinan sebegini yang perlu diberi perhatian oleh semua umat Islam.

    ReplyDelete
  3. Blog anda telah tersenarai di e-Direktori Bloggers Malaysia

    Anda dipelawa meletakkan logo e-Direktori di blog anda.

    Saya berterima kasih sekiranya anda telah mendaftar sebagai "Followers" untuk memudahkan saya menjejaki blog teman-teman anda yang lain.

    ReplyDelete
  4. Menteri cbok layan tukang-tukang kipas keliling pinggang dulu. Tau xpe...!

    ReplyDelete