Thursday, December 30, 2010

Isu LESBIAN..!! Julie Woon Dah Jawab…, Faekah Bila Lagi..?? Jawab Laa...


Pelakon dan pengacara Julie Woon, 26, (gambar) menolak tuduhan kononnya dia mengamalkan hubungan sejenis lesbian berikutan penyebaran gambarnya sedang bercium dengan seorang wanita di internet.

Mengaku wanita dalam gambar tersebut adalah dirinya, pengacara 8TV Quicky itu malu dengan penyebaran gambar tersebut dan menganggap perkara tersebut tidak sepatutnya berlaku.

"Saya dapat tahu tentang gambar itu daripada rakan saya, Qi dan tak tahu siapa yang menyebarnya.

"Apa-apa pun diakui itu adalah saya dan gambar tersebut diambil ketika di zaman sekolah. Ia berlaku secara tidak langsung dan suka-suka sahaja bersama kawan-kawan wanita saya. Di sini saya ingin menegaskan yang saya bukan lesbian.

"Kerana gambar itu juga, saya sudah dicop sebagai wanita lesbian dan ramai wanita lesbian yang mula menghantar SMS kepada saya,"


Read more…, please click here, and click here

Ok..! Julie Woon dah buat penafian…, sekarang kita tanyer kat Setpol MB Selangor yang paling glamerr.., Cik Faekah Husin!

Dah ade portal yang main cerita, Faekah nie sebenarnya LESBIAN…. The fact is Faekah belum pernah berkahwin dan tinggal dengan another lady yang jugak belum pernah kahwen…., tinggal sebilik..?

Full story, please click here

No comments:

Post a Comment